София, бул. Джеймс Баучер 75
тел. 02 8685167
gsm: 088 9256738
имейл:

TC7271

TC7271-DV е компютърен касов апарат с фискална памет в съответствие на Наредба N: Н-18/2006 г. на Министерство на финансите и е вписан в регистъра на одобрените и разрешени за разпространение в Република България модели касови апарати със Свидетелство N: 646/01.12.2011 г.

TC7271-DV е POS продукт с приложение в ресторанти, заведения за бързо хранене, магазини, супермаркети, вериги от търговски обекти с централен склад (офис) и други обекти за търговия и услуги, където е необходима прецизна отчетност на голяма номенклатура.

Topsoft

ТОПСОФТ е специализирана в проектиране, разработка и внедряване на клиентски ориентирани високо технологични софтуерни приложения.

ТОПСОФТ разработва обектно ориентирани многослойни Web базирани и комбинирани Web и Client – Server базирани приложения основани на пост-релационната система за управление на бази от данни CACHE на InterSystems Corporation - Cambridge, Massachusetts, USA.

ТОПСОФТ притежава голям опит в системната интеграция на комплексни информациони системи и осигурява:

  • Консултации и висококвалифицирано изпълнение на задачите по анализ, внедряване и ефективното ползване на софтуерни продукти.
  • Доставка, инсталация на компютри, комуникации, мрежи, периферия, системен софтуер, хардуерен сервиз.
  • Разработка и внедряване на софтуерни продукти и приложения моделирани идивидуално зa всеки клиент.